close
Имате нужда от консултация ?

Заявете безплатно обаждане !

compare_arrows0

3ton

  • Подреди по
more_vertАнтикокс за спечени (блокирали) сeгменти
20.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Антикокс за спечени (блокирали) сeгментиclose

Спестява големи разходи за ремонт.Разкоксовател на бутални пръстени(сегменти)Изключително ефективен.По време на изгарянето на горивото,в горивната камера се натрупва кокс.За да се справим с този проблем,ще ни трябва разкоксовател за бутални пръстени.Ефективната съставка размеква отлаганията и им позволява да изгорят.След прилагане,може да не сменя маслото на двигателя,но е препоръчително.Безо..

more_vertДобавка за двигател - Пламет металоплакираща
13.00 лв.

starstarstarstarstar
Подробно
Добавка за двигател - Пламет металоплакираща close

Забравете скъпите ремонти.Революционна военна нанотехнологияВъзстановява двигателя без ремонтСъдържащите се наночастици,преминават свободно през масленият филтър.Образува високоякостно и устойчиво на механично износване покритие върху триещите се повърхности.Много ефективна при взаимодеиствие с основни,биелни лагери,колянов и разпределителен вал. Предпазва от преждевременно износване частите на дв..

more_vertДобавка за масло 3ton-МСК
13.00 лв.

starstarstarstarstar
Подробно
Добавка за масло 3ton-МСКclose

Уникален подобрител за двигателно  масло с доказан ефект.Допринася за значителна икономия на двигателно масло,повишава налягането и смазването на двигателя . Предотвратява окисляването и разреждането на маслото в двигателя при върховите натоварвания . Значително намалява разхода на масло и увеличава компресията . Предотвратява разкъсване на маслени..

more_vertДобавка за почистване на дюзи и клапани- бензин ТТ-314
9.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Добавка за почистване на дюзи и клапани- бензин ТТ-314close

Добавка за почистване на дюзи и клапани бензин ТТ-314Намалява разхода на гориво и увеличава мощността.Предотвратява образуването на отлагания върху смукателните клапани и нагар в горивната камера. Възстановява нормалния горивен режим на двигателя и нормализира празния ход. Неутрализира влагата и предпазва от корозия .Препоръчва се профилактикана всеки 5000 км. 1 бр.- за 50 л. гориво-Повишава ..

more_vertДобавка за ръчни скорости и диференциали
13.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Добавка за ръчни скорости и диференциалиclose

Революционна Руска нанотехнологияВъзстановява скоростни кутии(само ръчни) и диференциали без ремонтНезаменимо средство за предотвратяване на преждевременно износване на предавателни възли, скоростни кутии и задни мостове на превозни средства. Добавката допринася за значително намаляване на триенето в зъбни предавки, лагери и синхронизатори.Намалява шума и улеснява превключването на предавките. Удъ..

more_vertДобавка почистване на дюзи-дизел за 500-700 литра гориво (концентрат)
20.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Добавка почистване на дюзи-дизел за 500-700 литра гориво (концентрат)close

3Ton  TT-119  Добавка за дизелНЕЗАБАВЕН ЕФЕКТКонцентрат със специална формула-предназначен за  почистване на дюзите на  дизелови двигатели с директно впръскване на горивото, които работят в тежки условия. Бързо и ефективно почиства горивната система, по-специално резервоара за гориво, горивна помпа,всмукателните клапaни. Премахва водата от системата, разтваря утайките и шлаките..

more_vertЗащита на охладителната система
6.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Защита на охладителната системаclose

Предназначен за защита на металните части на охладителната система от корозия. Защитава също и каучуковите изделия от стареене . Подобрява смазването на водната помпа и предотвратява образуването на котлен камък в охладителната система . Поддържа я чиста и удължава живота на работния флуид . Специално разработените компоненти спомагат за намаляване на пенообразуването при повишени температури на о..

more_vertЛятна течност за чистачки супер концентрат 1:100
8.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Лятна течност за чистачки супер концентрат 1:100close

Лятна течност за чистачки супер  концентрат 1:100Благодарение на съдържанието на повърхностно активните вещества /ПАВ/ ефективно почиства стъклото от пътния прах, сажди,мръсотия и насекоми. Обезмаслява повърхността на прозорците и омекотява работната повърхност на чистачките. Не оставя следи,не уврежда гумените и металните части на автомобила. Специалните антикорозионни добавки защитават ..

more_vertСтоп теч- радиатор
8.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Стоп теч- радиаторclose

3ton  Стоп теч- радиатор (до 8 литра охлад.течност)Спира течове от радиатора и охладителната система . Изключителната формула действа в случаите, когато другите методи не дават резултати . Добавянето му в радиатора преди смяна на охлаждащата течност предотвратява течове.Съвместим е с всички видове охлаждащата течност ( антифриз, вода ) .Ефективен за всички превозни средства .Безопасен за..

more_vertДобавка за бензин
0.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Добавка за бензин close

Добавка за бензин, абсорбатор на вода и очистител горивна система-бензин ТТ-304Концентрирано средство за поддържане на горивната система в идеално състояние. Почиства горивната система, възстановява силата на впръскването на дюзите и мощноста в бензиновите двигатели. Премахва  кондензната влага или водата от некачествен бензин,като по този начин предпазва горивото от замръзване и задръстване ..

more_vertНевидима чистачка - Антидъжд
10.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Невидима чистачка - Антидъждclose

3ton-АнтидъждДостатъчно е да нанесете 3ton Антидъжд на стъклото и да се насладите на безупречна видимост . 3ton Антидъжд прави пътуването по-безопасно, подобрява видимостта, може да се използва дори без да се пускат чистачките, като по този начин удължава техния експлоатационен живот. Съставът не оставя мътно покритие върху повърхността. Колкото повече използвате 3ton Антидъжд , толкова по-добре с..

more_vertПрепарат за полиране на пластмаса и защита на гумените уплътнения.
8.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Препарат за полиране на пластмаса и защита на гумените уплътнения.close

Препарат за полиране на пластмаса и защита на гумените уплътнения.Удължава експлоатационния живот и подобрява външния вид на автомобилният интериор. Придава блясък, премахва статичното електричество. Перфектно почиства, подновява и защитава таблото и гумените повърхности. Предпазва от стареене и напукване, предпазва от прах, мръсотия и мазнини. Предотвратява замръзването на гумени уплътнения на вр..

more_vertПрепарат против изпотяване и замъгляване на стъкла.
10.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Препарат против изпотяване и замъгляване на стъкла.close

3ton | Против изпотяване и замъгляване на стъкла.Създаден за да предотврати изпотяването и замъгляването на автомобилните стъкла(включително и отопляемите), подобрява видимостта и безопасността при шьофиране. Особенно ефективен при значителни температурни промени. Запазва ефектът от кристалната прозрачност за много дълго време. Не влияе на пречупващата сила на стъклото, премахва изкривяването. Не ..