close
Имате нужда от консултация ?

Заявете безплатно обаждане !

compare_arrows0
В наличност
Антикокс за спечени (блокирали) сeгменти
Антикокс за спечени (блокирали) сeгменти
  • favorite_border
  • compare_arrows

Антикокс за спечени (блокирали) сeгменти


star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 отзива
20.00 лв.
3ton
chat
Плащане в брой и с банкова карта

Спестява големи разходи за ремонт.

Разкоксовател на бутални пръстени(сегменти)
Изключително ефективен.
По време на изгарянето на горивото,в горивната камера се натрупва кокс.За да се справим с този проблем,ще ни трябва разкоксовател за бутални пръстени.Ефективната съставка размеква отлаганията и им позволява да изгорят.
След прилагане,може да не сменя маслото на двигателя,но е препоръчително.Безопасен за каталитичните
преобразуватели , кислородни датчици и гумени уплътнения .
Възстановява подвижността на буталните пръстени
Повишава компресията и мощността на двигателя.
Начин на употреба -Свалете запалителните свещи-за бензинов двигател,или подгревните-за дизелов.Поставете коляновия вал в средно положение.През отвора на свещите налейте по равно в цилиндрите от разкоксователя-по(110-112 мл.) .Завъртете ги(за осигуряване на парова фаза) и оставете течността да престои не по-малко от 10 часа.Свалете свещите и завъртете на стартер,като закриете отворите с кърпа(поради риск от попадане на пръски върху боята),за не повече от 5-8  секунди с натиснат докрай педал на газта.Поставете ги и сложете кабелите.Сменете маслото,запалете двигателя.Възможно е в началото от ауспуха да излиза повече дим от нормалното. Задръжте на повишени обороти(2000-3000)за 2-3 минути.
Внимание-По време на действието на разкоксователя,категорично е забраненозапалването на двигателя,затова е най-добре да свалите и кабелите.Препоръка-след процедурата,да се замени двигателното масло и масленият филтър.

  • mode_editНапишете отзив
    account_circle
    mode_editБележка: HTML не е преведен!

Свързани продукти

more_vertДобавка почистване на дюзи-дизел за 500-700 литра гориво (концентрат)
20.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Добавка почистване на дюзи-дизел за 500-700 литра гориво (концентрат)close

3Ton  TT-119  Добавка за дизелНЕЗАБАВЕН ЕФЕКТКонцентрат със специална формула-предназначен за  почистване на дюзите на  дизелови двигатели с директно впръскване на горивото, които работят в тежки условия. Бързо и ефективно почиства горивната система, по-специално резервоара за гориво, горивна помпа,всмукателните клапaни. Премахва водата от системата, разтваря утайките и шлаките..

more_vertДобавка за двигател - Пламет металоплакираща
13.00 лв.

starstarstarstarstar
Подробно
Добавка за двигател - Пламет металоплакираща close

Забравете скъпите ремонти.Революционна военна нанотехнологияВъзстановява двигателя без ремонтСъдържащите се наночастици,преминават свободно през масленият филтър.Образува високоякостно и устойчиво на механично износване покритие върху триещите се повърхности.Много ефективна при взаимодеиствие с основни,биелни лагери,колянов и разпределителен вал. Предпазва от преждевременно износване частите на дв..

more_vertСтоп теч- радиатор
8.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Стоп теч- радиаторclose

3ton  Стоп теч- радиатор (до 8 литра охлад.течност)Спира течове от радиатора и охладителната система . Изключителната формула действа в случаите, когато другите методи не дават резултати . Добавянето му в радиатора преди смяна на охлаждащата течност предотвратява течове.Съвместим е с всички видове охлаждащата течност ( антифриз, вода ) .Ефективен за всички превозни средства .Безопасен за..

more_vertЗащита на охладителната система
6.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Защита на охладителната системаclose

Предназначен за защита на металните части на охладителната система от корозия. Защитава също и каучуковите изделия от стареене . Подобрява смазването на водната помпа и предотвратява образуването на котлен камък в охладителната система . Поддържа я чиста и удължава живота на работния флуид . Специално разработените компоненти спомагат за намаляване на пенообразуването при повишени температури на о..