close
Имате нужда от консултация ?

Заявете безплатно обаждане !

compare_arrows0

Автокозметика

  • Подреди по
    Показвай само налични:
more_vertЛятна течност за чистачки супер концентрат 1:100
8.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Лятна течност за чистачки супер концентрат 1:100close

Лятна течност за чистачки супер  концентрат 1:100Благодарение на съдържанието на повърхностно активните вещества /ПАВ/ ефективно почиства стъклото от пътния прах, сажди,мръсотия и насекоми. Обезмаслява повърхността на прозорците и омекотява работната повърхност на чистачките. Не оставя следи,не уврежда гумените и металните части на автомобила. Специалните антикорозионни добавки защитават ..

more_vertНевидима чистачка - Антидъжд
10.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Невидима чистачка - Антидъждclose

3ton-АнтидъждДостатъчно е да нанесете 3ton Антидъжд на стъклото и да се насладите на безупречна видимост . 3ton Антидъжд прави пътуването по-безопасно, подобрява видимостта, може да се използва дори без да се пускат чистачките, като по този начин удължава техния експлоатационен живот. Съставът не оставя мътно покритие върху повърхността. Колкото повече използвате 3ton Антидъжд , толкова по-добре с..

more_vertПрепарат за полиране на пластмаса и защита на гумените уплътнения.
8.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Препарат за полиране на пластмаса и защита на гумените уплътнения.close

Препарат за полиране на пластмаса и защита на гумените уплътнения.Удължава експлоатационния живот и подобрява външния вид на автомобилният интериор. Придава блясък, премахва статичното електричество. Перфектно почиства, подновява и защитава таблото и гумените повърхности. Предпазва от стареене и напукване, предпазва от прах, мръсотия и мазнини. Предотвратява замръзването на гумени уплътнения на вр..

more_vertПрепарат против изпотяване и замъгляване на стъкла.
10.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Препарат против изпотяване и замъгляване на стъкла.close

3ton | Против изпотяване и замъгляване на стъкла.Създаден за да предотврати изпотяването и замъгляването на автомобилните стъкла(включително и отопляемите), подобрява видимостта и безопасността при шьофиране. Особенно ефективен при значителни температурни промени. Запазва ефектът от кристалната прозрачност за много дълго време. Не влияе на пречупващата сила на стъклото, премахва изкривяването. Не ..