close
Имате нужда от консултация ?

Заявете безплатно обаждане !

compare_arrows0
В наличност
Добавка за двигател - Пламет металоплакираща
Добавка за двигател - Пламет металоплакираща
  • favorite_border
  • compare_arrows

Добавка за двигател - Пламет металоплакираща


starstarstarstarstar

1 отзива
13.00 лв.
3ton
chat
Плащане в брой и с банкова карта

Забравете скъпите ремонти.

Революционна военна нанотехнология
Възстановява двигателя без ремонт
Съдържащите се наночастици,преминават свободно през масленият филтър.
Образува високоякостно и устойчиво на механично износване покритие върху триещите се повърхности.Много ефективна при взаимодеиствие с основни,биелни лагери,колянов и разпределителен вал. Предпазва от преждевременно износване частите на двигателя.Запълва микропукнатини и драскотини(само където има износване), възстановява детайлите до номинален размер. В резултат на добавката значително се увеличава живота на двигателя.Намалява разхода на масло,гориво и изравнява компресията в цилиндрите,като същевременно я повдига с до 1-1.5  атмосфери.Съвместима е с всички видове моторни масла, и не променя свойствата им.Двигателното масло се използва само като транспортен носител.Удължава живота на двигателя до 3 пъти.Запазва си ефекта до 50 хиляди км.При регулярно прилагане(всяка смяна на маслото)значително увеличава междуремонтния пробег.Особенно добре се отразява на превозни средства,които се използват в градски условия и международен транспорт(таксита,автобуси и тежкотоварни камиони).Също и при трактори,кариерни машини и други,работещи в тежки условия,тъй като при тях,износването настъпва по-рано.
Начин на приложение-Загрейте двигателя до минимум 55-60 градуса и изгасете.Разбийте енергично флакона в продължение на 20 сек.Налейте в маслото и запалете двигателя,като го оставите да работи на празен ход 10-15 мин.
Дозировка -1 флакон за 5литра масло.За превозни средства над 100 000 км.-2 бр  през 200км.

.Продуктът се прилага на интервали,за да може наночастиците да се наслоят постепенно.

Разфасовка 100мл

  • mode_editНапишете отзив
    account_circle
    mode_editБележка: HTML не е преведен!

Свързани продукти

more_vertДобавка почистване на дюзи-дизел за 500-700 литра гориво (концентрат)
20.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Добавка почистване на дюзи-дизел за 500-700 литра гориво (концентрат)close

3Ton  TT-119  Добавка за дизелНЕЗАБАВЕН ЕФЕКТКонцентрат със специална формула-предназначен за  почистване на дюзите на  дизелови двигатели с директно впръскване на горивото, които работят в тежки условия. Бързо и ефективно почиства горивната система, по-специално резервоара за гориво, горивна помпа,всмукателните клапaни. Премахва водата от системата, разтваря утайките и шлаките..

more_vertСтоп теч- радиатор
8.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Стоп теч- радиаторclose

3ton  Стоп теч- радиатор (до 8 литра охлад.течност)Спира течове от радиатора и охладителната система . Изключителната формула действа в случаите, когато другите методи не дават резултати . Добавянето му в радиатора преди смяна на охлаждащата течност предотвратява течове.Съвместим е с всички видове охлаждащата течност ( антифриз, вода ) .Ефективен за всички превозни средства .Безопасен за..

more_vertЗащита на охладителната система
6.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Защита на охладителната системаclose

Предназначен за защита на металните части на охладителната система от корозия. Защитава също и каучуковите изделия от стареене . Подобрява смазването на водната помпа и предотвратява образуването на котлен камък в охладителната система . Поддържа я чиста и удължава живота на работния флуид . Специално разработените компоненти спомагат за намаляване на пенообразуването при повишени температури на о..

more_vertАнтикокс за спечени (блокирали) сeгменти
20.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Антикокс за спечени (блокирали) сeгментиclose

Спестява големи разходи за ремонт.Разкоксовател на бутални пръстени(сегменти)Изключително ефективен.По време на изгарянето на горивото,в горивната камера се натрупва кокс.За да се справим с този проблем,ще ни трябва разкоксовател за бутални пръстени.Ефективната съставка размеква отлаганията и им позволява да изгорят.След прилагане,може да не сменя маслото на двигателя,но е препоръчително.Безо..