close
Имате нужда от консултация ?

Заявете безплатно обаждане !

compare_arrows0
В наличност
Добавка за масло 3ton-МСК
Добавка за масло 3ton-МСК
  • favorite_border
  • compare_arrows

Добавка за масло 3ton-МСК


starstarstarstarstar

1 отзива
13.00 лв.
3ton
chat
Плащане в брой и с банкова карта

Уникален подобрител за двигателно  масло с доказан ефект.

Допринася за значителна икономия на двигателно масло,повишава налягането и смазването на двигателя . Предотвратява окисляването и разреждането на маслото в двигателя при върховите натоварвания . Значително намалява разхода на масло и увеличава компресията . Предотвратява разкъсване на масления филм между детайлите. Възстановява подвижността на спечените сегменти. Компонентът спомага за увеличаване на пробега между смяната на маслото . Редовната му употреба,позволява на присадките в маслото,да запазят по дълго своите свойства , което осигурява удължаване на живота на двигателя като цяло.Съвместим е със всички видове двигателни  масла с изключение на  пълно синтетични.

Начин  на употреба -Запалете двигателя и загрейте до работна температура.Налейте добавката в маслото.1 литър е достатъчен за 4-5 литра масло.Използвайте я при смяна на маслото,за доливане и между интервалите  на смените на маслото.Много ефективна за двигатели,които работят  при големи натоварвания ,също и  като добавка към  масла от по-ниски класове.

Разфасовка- 1л.

  • mode_editНапишете отзив
    account_circle
    mode_editБележка: HTML не е преведен!

Свързани продукти

more_vertДобавка почистване на дюзи-дизел за 500-700 литра гориво (концентрат)
20.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Добавка почистване на дюзи-дизел за 500-700 литра гориво (концентрат)close

3Ton  TT-119  Добавка за дизелНЕЗАБАВЕН ЕФЕКТКонцентрат със специална формула-предназначен за  почистване на дюзите на  дизелови двигатели с директно впръскване на горивото, които работят в тежки условия. Бързо и ефективно почиства горивната система, по-специално резервоара за гориво, горивна помпа,всмукателните клапaни. Премахва водата от системата, разтваря утайките и шлаките..

more_vertДобавка за двигател - Пламет металоплакираща
13.00 лв.

starstarstarstarstar
Подробно
Добавка за двигател - Пламет металоплакираща close

Забравете скъпите ремонти.Революционна военна нанотехнологияВъзстановява двигателя без ремонтСъдържащите се наночастици,преминават свободно през масленият филтър.Образува високоякостно и устойчиво на механично износване покритие върху триещите се повърхности.Много ефективна при взаимодеиствие с основни,биелни лагери,колянов и разпределителен вал. Предпазва от преждевременно износване частите на дв..

more_vertАнтикокс за спечени (блокирали) сeгменти
20.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Антикокс за спечени (блокирали) сeгментиclose

Спестява големи разходи за ремонт.Разкоксовател на бутални пръстени(сегменти)Изключително ефективен.По време на изгарянето на горивото,в горивната камера се натрупва кокс.За да се справим с този проблем,ще ни трябва разкоксовател за бутални пръстени.Ефективната съставка размеква отлаганията и им позволява да изгорят.След прилагане,може да не сменя маслото на двигателя,но е препоръчително.Безо..

more_vertДобавка за бензин
0.00 лв.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Подробно
Добавка за бензин close

Добавка за бензин, абсорбатор на вода и очистител горивна система-бензин ТТ-304Концентрирано средство за поддържане на горивната система в идеално състояние. Почиства горивната система, възстановява силата на впръскването на дюзите и мощноста в бензиновите двигатели. Премахва  кондензната влага или водата от некачествен бензин,като по този начин предпазва горивото от замръзване и задръстване ..