close
Имате нужда от консултация ?

Заявете безплатно обаждане !

compare_arrows0
В наличност
Добавка за ръчни скорости и диференциали
Добавка за ръчни скорости и диференциали
  • favorite_border
  • compare_arrows

Добавка за ръчни скорости и диференциали


star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 отзива
13.00 лв.
3ton
chat
Плащане в брой и с банкова карта

Революционна Руска нанотехнология
Възстановява скоростни кутии(само ръчни) и диференциали без ремонт
Незаменимо средство за предотвратяване на преждевременно износване на предавателни възли, скоростни кутии и задни мостове на превозни средства. Добавката допринася за значително намаляване на триенето в зъбни предавки, лагери и синхронизатори.Намалява шума и улеснява превключването на предавките. Удължава живота на трансмисионните възли до два пъти.Запазва си ефекта до 40-50 хиляди км.
Начин на приложение -Разбийте енергично флакона в продължение на 20 секунди.Налейте в маслото на скоростната кутия или дифренциала.Ако шумът е само на определена предавка,желателно е да се кара само на нея, поне няколко км.
Дозировка -1 брой за до 2 литра масло.При голямо износване(за което може да свидетелства силен шум) дозата може да бъде увеличена 2 пъти.
Разфасовка: 100мл

  • mode_editНапишете отзив
    account_circle
    mode_editБележка: HTML не е преведен!

Свързани продукти

more_vertДобавка за двигател - Пламет металоплакираща
13.00 лв.

starstarstarstarstar
Подробно
Добавка за двигател - Пламет металоплакираща close

Забравете скъпите ремонти.Революционна военна нанотехнологияВъзстановява двигателя без ремонтСъдържащите се наночастици,преминават свободно през масленият филтър.Образува високоякостно и устойчиво на механично износване покритие върху триещите се повърхности.Много ефективна при взаимодеиствие с основни,биелни лагери,колянов и разпределителен вал. Предпазва от преждевременно износване частите на дв..